untukmu permataku

Nama saya : Dr Amin Ismail (A.I.): Pegawai Perubatan UD41, Hospital Tengku Ampuan Afzan, Kuantan :)

MBBS (Melaka Manipal Medical College, Manipal University)

saya seorang doktor yang sentiasa mahu ceria

Followers

Tuesday, August 27, 2013

Kiosk Ayamzz Roti Impit

KOPERASI Pegawai-pegawai Melayu Malaysia Berhad (MOCCIS) membuka Kiosk Ayamazz Roti Impit kedua di Ikano Mall, Damansara.

Pengarah Urusan MOCCIS, Datuk Yusra Sabar berkata, penglibatan MOCCIS dalam sektor perniagaan kios roti impit secara ala francais di bawah Ayamazz memberi peluang yang amat baik untuk terus  berkembang dalam bidang penyediaan makanan segera ini.

“Kios pertama kami adalah di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA1) yang telah beroperasi sejak Februari lalu.

"Bagi cawangan kedua ini, kami telah beroperasi secara tidak rasmi 6 April lalu," katanya.

Menurutnya, MOCCIS turut membelanjakan sebanyak RM554,000 untuk menjalankan perniagaan tersebut.

Katanya, perancangan jangka panjang MOCCIS bagi mengembangkan lagi perniagaan ini ialah untuk membuka lebih banyak lagi kios di semua perhentian rehat (RNR).

“Kami bercadang ingin membuka kios seperti ini di sepanjang RNR, namun ianya masih di peringkat awal perbincangan bersama pihak Plus.

“Bagi perancangan terdekat, menjelang hujung tahun depan kami bakal membuka dua lagi kios iaitu di KLIA 2 dan di SOGO,” katanya.

Ayamazz Roti Impit atau Frank Buns adalah konsep snek ambil dan pergi dan tersedia dalam pilihan tiga rasa iaitu keju, cendawan dan lada hitam.

http://www.sinarharian.com.my/novel-terbaru/ayamazz-roti-impit-kedua-dibuka-1.195874

No comments: