untukmu permataku

Nama saya : Dr Amin Ismail (A.I.): Pegawai Perubatan UD41, Hospital Tengku Ampuan Afzan, Kuantan :)

MBBS (Melaka Manipal Medical College, Manipal University)

saya seorang doktor yang sentiasa mahu ceria

Followers

Friday, April 3, 2009

dental klinik

pagi nie jam 9 aku dah muncul kat dental klinikpastu jam 9.15 masuk operation room untuk filling agak ngilu la pasal dfr cakap filling tu agak dalam. so dia kena "kerat" agak dalam la.
by the way aku agak kagum dengan dr tue. lupa nama plak. orangnya pendek, pompuan, agak cute baik. dia xplain aku satu satu procedure. itulah tugasan dr agaknya tak kira dentist ke pediatrician ke. semua mesti ada good communication skill.
kat sini dental servicce for student macam aku ni agak bagus jugak. students cam aku ni tak payah bayar for anything.
lani aku kat oral surgery department plak. nak cabut abnormal tooth ni. em. banyak sungguh masalah......................

1 comment:

thepretender said...

tu laaa...
dulu org suro gosok gigi,
ko pi lari...
ckp tanakkk :P
hehe