untukmu permataku

Nama saya : Dr Amin Ismail (A.I.): Pegawai Perubatan UD41, Hospital Tengku Ampuan Afzan, Kuantan :)

MBBS (Melaka Manipal Medical College, Manipal University)

saya seorang doktor yang sentiasa mahu ceria

Followers

Tuesday, May 15, 2012

budak medik

Kehidupan budak medik tahun 4 Melaka Manipal! Pergi hospital, clerk case, present depan profesor, pulang, bedah buku tentang kes yang diambil. ^__^


Denyut kasih medik. saya tak pernah lagi baca. Tapi saya pernah sentuhnya didalam kereta Dr Fair. Kawan saya tahun 5 Manipal. Menarik ke buku ini? 

9 comments:

RIA said...

dah beli buku ni.. tapi belum sempat baca jugak..

Lyndaz said...

menarik...
penulis ni ada gak bagi ceramah wit his wife
try cari kt ytube :)

aku dr amin said...

RIA. Saya nak beli, tapi takut t ak sempat nak baca.Simpanla dulu hasrat ni t akut membazir pula. :)

aku dr amin said...

Lyndaz. Nanti saya cari.^^

Alfi Kasran said...

sangat menarik buku ni..cerita pengalaman seorang doktor housemanship :)

aku dr amin said...

ye ke Alfi kASRAN DAH BACA KE?

Dr. Asiah^Yusra said...

Salam...alhmdllh buku ni sgt2 mnarik...kisah pngalaman dr HO yg cuba mnerapkn unsur 'mesra ibadah' d hospital ...sgt2 mmbuka mnda esp to doc-to-be...satu langkh pmbharuan yg bkal dbuat utk hosp2 d msia...skrang ni hnya HUSM klantan shj yg wujud msra ibadah ni....skadar prkongsian...sma2 kta cpta sjrah dunia prubtan ...syukran

aku dr amin said...

Dr Asiah. bagusnya maca tu. konsep mesra ibdah di hospital ^^

muslimah_KML said...

salam.. buku nie trsngt la menarik.. u can gain more knowledge while reading this book Insya ALLLAH :)

this book is about doctor's life.. n most important is about islamic world INSYA ALLAH..
Wassalam